История

История

Как, защо и с каква цел се роди идеята?

Историята на INSERT.BG започва през лятото на 2011. Горещите дни са много добра почва за всякакви луди идеи, затова се появи и нашата - какво ако...?
Виж повече>
Екипът

Екипът

или лицата зад идеята?

Екипът на INSERT.BG се състои от професионалисти, доказали себе си чрез множество успешни проекти в интернет. Ние осъзнаваме своята отговорност към вас и заставаме с лицата и имената си. INSERT.BG е идея с много участници, която ни е събрала, за да бъдем личности и да бъдем уникални.
Виж повече>
Приятели

Приятели

или на кого се доверяваме?

Приятел е дума с особена тежест в INSERT.BG. Това са хората, с които работим всеки ден, на които можем да разчитаме в моменти на трудности, с които можем и да пием бира след работа, а след това да се впуснем в поредния проект за интернет сайт.
Виж повече>
Новини

Новини

или какво ново от света на INSERT.BG?

Всички новини>
Медийна група Insert.bg - 8-ма медийна група в България за април, 2015 година 03 Юни 2015
Щастливи сме да обявим, че според авторитетния източник за онлайн статистика Гемиус, медийна група Insert.bg е осма по ред, в класацията на българските медийни групи. За периода, сайтовете на групата...
Виж повече>
Мрежата на INSERT.BG съдържа вече над 750 български интернет сайта 14 Април 2014
Проектът за размяна на реклама и развитие INSERT.BG успя да привлече активната аудитория на над 750 български сайта. Към месец март, 2014 година, системата ни е: - реализирала  4,163,843 посещения-...
Виж повече>
> Сподели
^
Рекламирай в INSERT.BG