F.A.Q.

F.A.Q.

или какво ни питате най-често!

+Колко ще ми струва включването?

Винаги на този въпрос отговаряме НИЩО, всички партньорски програми на INSERT.BG са напълно безплатни и винаги ще са безплатни!

+Рекламата ми е със статут "Отказана" в системата. Какво се случва?

Запазваме си правото /в много редки случаи/ да откажем разпространението на реклама на партньорски сайт, ако:

  • сайтът е на език, различен от българския;
  • сайтът е с еротично/ 18+ съдържание, които твърдо нарушават добрия вкус и обноски;
  • сайтът касае потенциални нелоялни или незаконни практики;
  • нарушава законите на Република България;
  • която и да е комбинация от гореописаните казуси;

Всеки подобен сайт ще получи от нас отговор в писмен вид. Запазваме правото си да преосмислим и да прекратим отказа за регистрация на рекламата при промяна на статута на сайта.

+Искам да закупя реклама в системата на Insert.bg. Възможно ли е това?

Insert.bg е система за безплатна реклама, базирана на партньорството между равнопоставени сайтове. Инсърт.бг ООД предлага възможност и за платено използване на системата на Insert.bg за текстова и банерна реклама на трети страни, като предлагането, договорките и всички запитвания трябва да бъдат отправяни към медийна агенция Медио, с която ние работим екслузивно.

+Защо да се включа? Какво ще спечеля? Какво печелите вие?

Какво ще спечелите ли? Нека обясним принципа:

Включването в мрежата ще ви донесе трафик към сайта под формата на безплатна реклама. Различното при партньорските програми на INSERT.BG е начинът на усвояване на "средствата", ако могат да се нарекат така. Идеята е базирана на принципа на солидарността, в която вие показвате реклама от партньорите ви, а те ви връщат жеста, показвайки ваша. Ако сте ползвали друга система, в която е ставало дума за изплащане на пари, направете следната сметка. Включили сте се в програма X, предлагана от компания Z, показали сте дадена реклама 2000 пъти, спечелили сте 0,50 лв.

КОЛКО КЛИКА МОЖЕ ДА СИ КУПИТЕ С ТЕЗИ ПАРИ ? МОЖЕ БИ 5? НАЙ-ВЕРОЯТНО МЕЖДУ 2-3. ЩЕ УСЕТИТЕ ЛИ ИЗОБЩО, ЧЕ СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ НЕЩО?

Може би рекламите, които са излъчвани през сайта ви, не са били подходящи, потребителите не са ги натискали и затова няма печалба? Замислете ... какво можете да направите с печалба от няколко стотинки на ден /или около лев месечно/, като може директно да използвате много по - правилно и много ефективно печалбата си, без тя да е ОБВЪРЗАНА С ПАРИ.

Със спечелените показвания ще зависи само от вас колко потребители ще дойдат до сайта ви, в зависимост от атрактивността на посланията ви в "партньорската кутийка" или от "рекламната кутийка". Освен това, никои нямада ви иска пари на клик, независимо дали са 5 или 5 000. Правилото за показване е просто - колкото повече показвам, полкова повече ме показват, колкото по - голям става сайтът ми толкова повече ще ме показват... системата работи само и единствено НАГОРЕ!

 

На въпроса ви "Какво печелите вие?"

От всичките тези импресии, които са реализирани в мрежата, ние от INSERT.BG използваме малък процент за наши щели. Целите ни са продажба на реклама. Не го крием, искаме да е ясно за всички наши партньори, но идеята не е да печелим милиони на ваш гръб. Със средствата издържаме системата и плащаме на наетите от нас /или индиректно от вас/ специалисти, които работят за благото на системата. Искаме всички да са доволни и мислим че това е напълно възможно!!!

+Възможно ли е кутийките да объркат оптимизацията на сайта ми?

И двете кутийки са разработени в iFrame формат, не затрудняват зареждането на сайта, не се взимат под внимание от търсещите машини, защото фактически те не са част от вашата страница, а от друг сайт. Въпреки това, като допълнителна застраховка сме направили всички линкове в кутийките да са  rel="nofollow", което гарантира, че те не са важна част от страницата и търсещите машини няма да ги проследят. 

Ние знаем, че класирането в търсачките е изключително важно за вашият сайт и сме взели всички мерки, за да не създаваме проблеми!

 

+Може ли да блокирам сайт, които не желая да се появява в моя?

ДА, системата предлага опция за "блокиране на сайт". След като изберете 1 или повече сайта, техните реклами и връзки в партньорската кутийка няма да се виждат на страниците ви. Нужно е да извършите действието за всяка отделна кутийка.

+Ще имам ли възможност да следя резултатите?

Това можете лесно да направите от личния си профил в системата.

+Мога ли да включа няколко сайта, а да използвам натрупаните квоти от реклама за само един от тях?

Да, няма никакъв проблем, въпрос на избор е.

+Мога ли да препродам натрупаните от мен импресии на трето лице?

Да, те са си ваши, няма никакъв проблем да ги използвате по ваше усмотрение.

+Към кого да се обърна, за да стартирам рекламата си?

Всичко необходимо за управление на рекламата ви се намира във вашия профил в системата.

След като бъдат одобрени от модераторите на системата, вашите реклами стартират автоматично.

+Ако не ми хареса, може ли да се откажа?

Да, може да се откажете по всяко време, без предварително предупреждение или каквито и да е други задължения към INSERT.BG. Вашият сайт си е ваша собственост.

 

+Има ли някакъв срок, в който няма да мога да добавя сайта си отново?

Не, няма такъв срок.

+Може ли да добавя повече от един сайт?

ДА, може да добавите колкото сайта желаете.

> Сподели
^
Рекламирай в INSERT.BG