Партньорска кутийка

Осигурете си реален и смислен трафик !

Партньорската кутийка е начин новостите ви да се появят в стотици сайтове едновременно и да привлекат трафика от стотици разнородни по замисъл и аудитория интернет страници. Пет избрани послания се ротират непрекъснато в системата и получават импресии в цялата мрежа.

Искам да се включа Партньорска кутийка

Какво е „Партньорската кутийка“?

„Партньорска кутийка“ е иновативен проект на медийна група „ИНСЪРТ.БГ“ и има като идея да обедини множество партньорски сайтове в мрежа, като всеки от сайтовете реализира препратки към другите сайтове и обратно. Така всеки от сайтовете партньори получава безплатна реклама под формата на връзка – повече посещения и по-бързо развитие.

Какви са технически параметри на кутийката?

Партньорската кутийка има точна височина и широчина, определена по взаимно съгласие и в съответствие с мястото на сайта за който е предназначена. За да прилегне и подхожда на сайта ви, кутийката има функционалност за смяна на цвета и заоблянето на контура, смяна на фона, избор на големината на текста и семейство фонтове, които го образуват, избор на цвят на самите линкове.  Кутийката може да бъде напълно в унисон с дизайна на сайта ви. Тя не пречи по никакъв начин на работата на сайта ви и е изключителна лека за зареждане (2кб.).

Какъв е принципът на действие?

  • Поставена веднъж на сайта ви, кутийката започва да показва RSS – ите на  другите партньори на в мрежата и съответно - кутийките на другите партньори  показват вашите RSS.
  • RSS емисиите на всички партньори се групират и извличат от сайтовете чрез сайта „iztochnik.com
  • Веднъж извлечен,  вашият RSS се показва и остава в „iztochnik.com“. 
  • При натискане, вашият линк от кутийката първоначално отваря вашия RSS линк на „iztochnik.com“ и след 3 секунди потребителят бива отвеждан до вашия сайт.
  • В кутийката се показва един от вашите последни пет линка, подадени към „iztochnik.com“ от вашият сайт. От тези 5 последни подадени линка се избира този, които ще се покава на случаен принцип на всеки половин час. Кутийката има за цел да покаже последната и актуална информация от вашият сайт.
  • След първоначалното сработване на системата, всичко става автоматично и няма нужда от допълнителна работа/настройка.
  • Броят връзки на партньорски сайтове, показващи се в кутийката, зависи от нейните размери за дадения сайт. Обикновено се показват между 10 и 20 връзки.
  • Показването на вашият линк в другите сайтове е на база колко пъти сте я показали вие * 10. На практика това означава, че ако покажете вие 1 път кутийката на сайта си, ваш линк ще бъде видян минимум 10 пъти в мрежата.

Визуално обяснение на принципа на действие:

Партньорската кутийка на живо:

Всякакви размери, всякакви цветове, за да бъде в пълен унисон със сайта ви!

 
 

Може ли да се включа в програмата, ако нямам RSS емисия на сайта си?

Ако сте собственик на сайт, които няма RSS, вие можете се включите в програмата по 2 начина:

  • Нашите програмисти да изработят към сайта ви RSS модул на символична цена.
  • След като се регистрирате в системата ще имате възможноста да добавяте ръчни послания, като видими са последно добавените 5.

Какво се иска от мен за да се включа?

Нужен ви е само уеб сайт и желание за развитие. Регистрирайте се в системата на insert.bg създайте кутийката, поставете я на сайта и започвате да излъчвате партньорски връзки и партньорите ще направят същото за вас.  

Искам да се включа Имам въпрос
> Сподели
^
Рекламирай в INSERT.BG