Рекламна кутийка

Нека разберем МИТ ли е безплатната реклама

Печелете безплатна банерна реклама. Участвайте с рекламната площ на вашия сайт. Използвайте всички празни простраства. Спечелете от нашите бонус точки, които се трупат от реалните показвания на рекламите на вашия сайт . Получете в замяна уникална популяризация с реклама в огромен брой сайтове с най-разнообразна тематика. Накарайте светът да ви види! Спечелете от трафик и развийте сайта си!

Искам да се включа Рекламна кутийка

Какво е „Рекламна кутийка“ ?

„Рекламна кутийка“ е проект на медийна група „ИНСЪРТ.БГ“ с цел да подаде ръка на сайтове, които желаят развитие! Механизмът е прост - поставяте кутийка, събирате точки и ги използвате обратно в мрежата под формата на безплатна реклама, която вие можете и да отдадете на друго лице/сайт.

Какво ще спечеля, ако поставя „Рекламна кутийка“ на сайта си?

Както всички знаем, рекламата в интернет е доста скъпа и непрекъснато поскъпва. Високите цени, умножени по кризата, правят невъзможно рекламирането за голяма част от сайтовете – съответно и развитието им. Чрез поставяне на кутийката на сайта си, Вие печелите не само БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА а и:

  • Включване като партньор към динамично развиваща се медийна група в България.
  • Тласък към бързо и правилно развитие.
  • Стотици нови посетители.
  • Възможност за ползване с висока отстъпка на рекламните тарифи в цялата мрежа на insert.bg.

Какво представляват бонус точките и как се събират?

Бонус точките са вашата виртуална валута, с която ще имате възможността да рекламирате вашия сайт в мрежата. 100 излъчвания/импресии на кутийката са равни на 1 до 5 бонус точки. Колкото повече посещения имате на сайта Ви, толкова повече бонус точки ще съберете. Ще имате възможност постоянно да следите натрупаните бонус точки през собствен административен панел на страницата на insert.bg.

Как се определя точно колко бонус точки ще получа?

100 излъчвания/импресии на кутийката са равни на 1 до 5 бонус точки. Съотношението импресии - бонус точки зависи от големината на кутийката, която сте поставили и къде е разположена в сайта. Колкото е по-голяма и по-видима е,  толкова повече точки ще вземете срещу равен брой излъчвания (импресии).

Кога мога да си стартирам рекламата и да усвоя бонус точките си?

Може да стартирате банерна реклама веднага след като поставите рекламната кутийка на сайта си. Администратор ще прегледа рекамата в кратък срок и ще я одобри. След като изразходвате бонус точките си, рекламата ще спре и когато отново има натрупани, ще тръгне автоматично. Съветваме ви да използвате бонус след като сте натрупали по-голямо количество, за да има по-голям ефект от рекламата ви. Когато стартирате рекламата, трябва да знаете, че:
 - 1 бонус точа е равна на 10 импресии при банерна реклама;
 - 1 бонус точка е равна на 100 импресии при рекламна текстова връзка.

Какво ще показва кутийката на сайта ми?

Рекламната кутийка ще показва реклами под формата на изображение, текст или анимирано изображение на сайта Ви. Рекламите са на частни лица, заявили реклама в мрежата и на други партньори от мрежата, усвояващи своите бонус точки.

Какви са техническите параметри на кутийката?

Кутийката има фиксирана височина и широчина, определена по взаимно съгласие и в съответствие с мястото на сайта, за който е предназначена. Изпраща се светкавично към сайта ви, без никакво забавяне от нашите бързи сървъри, информацията се показва в „iFrame“, който не пречи по никакъв начин на сайта Ви. Всички реклами в мрежата на insert.bg минават през предварително одобрение от специалист, което ги прави красиви и леки за зареждане.

Рекламната кутийка на живо:

 
 

Какво се иска от мен за да се включа?

Нужен ви е само уеб сайт и стремеж към развитие. Регистрирайте се в системата на insert.bg,  създайте кутийката, поставете я на сайта и започнете да излъчвате реклами от мрежата на insert.bg и да трупате бонус точки.  

Бихме отказали на сайтове, чието съдържание е в разрез със законите на България.

Искам да се включа Имам въпрос
> Сподели
^
Рекламирай в INSERT.BG